Senior (IT) Business Consultant

Nijmegen, Netherlands

Wij zoeken een Senior (IT) Business Consultant

Over SIENN

In het jaar 2004 zag SIENN het levenslicht met de missie om bedrijven te ondersteunen bij het creëren en implementeren van waardevolle online oplossingen. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder fintech, accountancy, retail, telecom, wholesale, retail en logistiek.

Met een team van meer dan 90 gepassioneerde specialisten en kantoren in Nijmegen (NL) en Wroclaw (PL), zijn we een brug tussen de commerciële business en IT. Een rol die ons een vertrouwde partner heeft gemaakt voor vele toonaangevende bedrijven zoals Amgen, Bayer, BDO, Exact, Aritco en Smartfeed.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Senior Business Consultant ben je de spil in het analyseren, adviseren en begeleiden van onze klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun processen en/of softwareprojecten.

Wat jij gaat doen in deze dynamische rol:

 • Je achterhaalt, analyseert en bewaakt de requirements.
 • Je vertaalt requirements naar project documentatie (functioneel ontwerp, backlog documentatie, afhankelijk van de wenselijke projectmethode).
 • Je begeleidt projecten als projectleider, gedelegeerd product owner of scrum master afhankelijk van de gewenste projectmethode. Waarbij je de gehele scope bewaakt en afstemt met de line manager.
 • Het voeren van consultancy gesprekken op klantlocaties en het dagelijks communiceren met collega’s, ook in Polen, in het Engels.

Onze functie-eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die:

 • Een zeer volwassen benadering van zijn of haar functie heeft en een aanzienlijke senioriteit heeft verworven door minimaal 5 jaar in een vergelijkbare rol te hebben gewerkt. Bij voorkeur in een software development omgeving.
 • Goed om kan gaan met verschillende mensen en culturen. Door jouw persoonlijkheid weet je hier steeds een brug te slaan tussen de commerciële business en ICT.
 • Kennis en ervaring heeft met het opstellen van requirements en user-stories, en bekend is met backlog documentatie en de agile SCRUM methode.
 • Een hands-on mentaliteit heeft en besluitvaardig is wanneer nodig.
 • Snel kan schakelen en de verschillende processen overziet.
 • Goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Communicatief, nieuwsgierig en zelfstandig is.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft.

Over je eerste opdracht(en)

In je nieuwe rol bij SIENN betreed je onder andere de fascinerende wereld van accountancy software. In je eerste opdracht speel je een belangrijke rol bij een topbedrijf terwijl je meewerkt aan de verdere ontwikkeling van hun toonaangevende software. Maak je op voor intensieve samenwerking en kennisuitwisseling met de besten in het veld, deels op locatie bij de klant. Hier besteed je ongeveer de helft van je werktijd aan.

Daarnaast krijg je de kans om je expertise in te zetten in enkele kleinere, maar even dynamische projecten, van andere klanten. Projecten waar je innovatieve oplossingen creëert en een directe impact hebt op de processen van deze klanten.

Deze interessante opdrachten zijn niet alleen een kans om je aanzienlijke expertise verder te benutten, maar maken je werk ook afwisselend en bieden de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Bij SIENN waarderen we je ervaring en bieden we je de mogelijkheid om een leidende rol te spelen in de projecten waar je aan werkt. Bereid je voor om veel impact te maken bij onze klanten en onze eigen organisatie!

Bedrijfsprofiel en -cultuur

Bij SIENN werken enthousiaste specialisten die gepassioneerd zijn over het creëren van waardevolle oplossingen voor onze klanten. We benaderen elk project als een uniek avontuur, waarbij we luisteren, analyseren en adviseren om de beste oplossing te bieden die naadloos aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de klant. We bieden je een creatieve en proactieve werkomgeving waar successen worden gedeeld en gevierd, en waar je de kans krijgt om te groeien binnen een deskundig team.

Bij SIENN bieden we je:

💸 Een salaris tussen de €4.817,- en €5.945,- per maand, afhankelijk van je kwaliteiten, track-record en ervaring.
🌴 25 vakantiedagen: Genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van je favoriete activiteiten!
💰 8% vakantiegeld: Voor die speciale vakanties of gewoon een extraatje voor jezelf.
🚂 Reis- en thuiswerkvergoeding: Flexibel werken wordt door ons beloond, of je nu naar kantoor reist of vanuit je woonkamer werkt.
🎓 Studiemogelijkheden: Blijf groeien met onze uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden!
🏦 Pensioenregeling: Denk aan de toekomst en bouw aan een comfortabel pensioen.
🚲 Fiets-leaseplan met werkgeversbijdrage: Trap jezelf gezond met onze ondersteuning voor je tweewieler!

Bij ons draait alles om jouw welzijn en groei. Sluit je aan en maak deel uit van een team dat waarde hecht aan elke medewerker!

Enthousiast?

Ben jij klantgericht, creatief, en vind je het prettig om je verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen? Heb je tevens een meedenkende houding en inlevingsvermogen om tot de beste technische oplossing te komen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Je mag jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@sienn.com t.a.v. Claartje Pothof/HR.

Interested?

If you have questions about this position, contact me 🤙

Claartje Pothof-van der Zande

HR Specialist

+31 24 366 0 466

Apply for this job
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  Contact us

  We are ready to answer your questions.

  Claartje Pothof-van der Zande

  HR Specialist

  +31 24 366 0 466

  claartje.pothof@sienn.com

  Aneta Zawieja

  HR Specialist

  +48 535 566 283

  aneta.zawieja@sienn.com

  Want to get to know us more? Follow SIENN on Instagram! ?