Medior (IT) Business Consultant 

Nijmegen, Netherlands

Wij zijn op zoek naar een Medior (IT) Business Consultant 

Over SIENN

In het jaar 2004 zag SIENN het levenslicht met de missie om bedrijven te ondersteunen bij het creëren en implementeren van waardevolle online oplossingen. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder fintech, accountancy, retail, telecom, wholesale, retail en logistiek.

Met een team van meer dan 90 gepassioneerde specialisten en kantoren in Nijmegen (NL) en Wroclaw (PL), zijn we een brug tussen de commerciële business en IT. Een rol die ons een vertrouwde partner heeft gemaakt voor vele toonaangevende bedrijven zoals Amgen, Bayer, BDO, Exact, Aritco en Smartfeed.

Jouw Verantwoordelijkheden 

Als Medior Business Consultant speel je een cruciale rol bij het analyseren, adviseren en begeleiden van onze klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun processen en/of softwareprojecten.

In deze dynamische rol zal je:

 • Vereisten achterhalen, analyseren en bewaken.
 • Vereisten vertalen naar projectdocumentatie (functioneel ontwerp, backlogdocumentatie, afhankelijk van de gewenste projectmethode).
 • Projecten leiden als projectmanager, gedelegeerde producteigenaar of scrum master, afhankelijk van de gewenste projectmethode. Hierbij bewaak je de volledige scope en stem je af met de lijnmanager.
 • Adviesgesprekken voeren op klantlocaties en dagelijks communiceren met collega’s, ook in Polen, in het Engels.

Onze Functie-eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die:

 • Ervaring heeft opgedaan door minimaal 3 jaar in een vergelijkbare rol te werken, bij voorkeur in een softwareontwikkelingsomgeving.
 • Goed kan omgaan met verschillende mensen en culturen en hierbij een brug kan slaan tussen commerciële activiteiten en ICT.
 • Kennis en ervaring heeft met het opstellen van vereisten en gebruikersverhalen, en bekend is met backlogdocumentatie en de agile SCRUM-methode.
 • Een hands-on mentaliteit heeft en besluitvaardig is wanneer dat nodig is.
 • Snel kan schakelen en de verschillende processen kan overzien.
 • Goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Communicatief, nieuwsgierig en zelfstandig is.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft.

Over Je Eerste Opdrachten 

In je eerste opdracht speel je een belangrijke rol bij een toonaangevend bedrijf terwijl je bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van hun vooraanstaande software. Bereid je voor op intensieve samenwerking en kennisuitwisseling met experts in het vakgebied, deels op locatie bij de klant. Hier besteed je ongeveer de helft van je werktijd aan.

Daarnaast krijg je de kans om je expertise toe te passen in enkele kleinere, maar even dynamische projecten voor andere klanten. Projecten waarbij je innovatieve oplossingen creëert en directe invloed hebt op hun processen.

Deze interessante opdrachten bieden niet alleen de mogelijkheid om je aanzienlijke expertise verder te benutten, maar maken je werk ook divers en bieden de kans om te werken met de nieuwste technologieën in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Bij SIENN waarderen we je ervaring en bieden we je de kans om een leidende rol te spelen in de projecten waaraan je werkt. Bereid je voor om een grote impact te hebben op onze klanten en onze eigen organisatie!

Bedrijfsprofiel en -cultuur

Bij SIENN werken enthousiaste specialisten die gepassioneerd zijn over het creëren van waardevolle oplossingen voor onze klanten. We benaderen elk project als een uniek avontuur, waarbij we luisteren, analyseren en adviseren om de beste oplossing te bieden die naadloos aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de klant. We bieden je een creatieve en proactieve werkomgeving waar successen worden gedeeld en gevierd, en waar je de kans krijgt om te groeien binnen een deskundig team.

Bij SIENN bieden we je:

💸 Een salaris tussen de € 3.600 en € 4.800,- per maand, afhankelijk van je kwaliteiten, track-record en ervaring.
🌴 25 vakantiedagen: Genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van je favoriete activiteiten!
💰 8% vakantiegeld: Voor die speciale vakanties of gewoon een extraatje voor jezelf.
🚂 Reis- en thuiswerkvergoeding: Flexibel werken wordt door ons beloond, of je nu naar kantoor reist of vanuit je woonkamer werkt.
🎓 Studiemogelijkheden: Blijf groeien met onze uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden!
🏦 Pensioenregeling: Denk aan de toekomst en bouw aan een comfortabel pensioen.
🚲 Fiets-leaseplan met werkgeversbijdrage: Trap jezelf gezond met onze ondersteuning voor je tweewieler!

Bij ons draait alles om jouw welzijn en groei. Sluit je aan en maak deel uit van een team dat waarde hecht aan elke medewerker!

Enthousiast?

Ben jij klantgericht, creatief, en vind je het prettig om je verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen? Heb je tevens een meedenkende houding en inlevingsvermogen om tot de beste technische oplossing te komen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Je mag jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@sienn.com t.a.v. Claartje Pothof/HR.

Interested?

If you have questions about this position, contact me 🤙

Claartje Pothof-van der Zande

HR Specialist

+31 24 366 0 466

Apply for this job
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  Contact us

  We are ready to answer your questions.

  Claartje Pothof-van der Zande

  HR Specialist

  +31 24 366 0 466

  claartje.pothof@sienn.com

  Aneta Zawieja

  HR Specialist

  +48 535 566 283

  aneta.zawieja@sienn.com

  Want to get to know us more? Follow SIENN on Instagram! ?