Medewerker Servicedesk (Medior)

Nijmegen

Hi! We are SIENN – an international softwarehouse. We specialize ourselves in development and implementation of software products for companies mainly from Europe, and the United States. We are a group of enthusiasts – engineers whose passion is to create useful IT solutions.

Job Details

We are SIENN Living Online Technology! Let’s grow together!
Do you want to become a part of something new? We are looking for software enthusiasts, who are open to new challenges and new technologies. If you want to work in international team and have fun – join us!

YOU HAVE TO SIENN IT TO BELIEVE IT!

SIENN is een IT-bedrijf met vestigingen in Nederland (Nijmegen) en Polen (Wroclaw en Opole). Voor onze klanten realiseren we bedrijfsgroei door hen te ondersteunen in hun processen, verkoopproces en marketing. Zo bieden we oplossingen op het gebied van dataconnectiviteit, datacentralisatie, procesoptimalisatie, software- & webdevelopment en online marketing.

In Nederland zijn we gevestigd in Mercator II op het Technology & Science Park in Nijmegen. Het gebouw staat op een steenworp afstand van de HAN en Radboud Universiteit. Door de ligging bij trein- en busstation Heijendaal zijn we uitstekend bereikbaar met het OV. Het moderne kantoor bevindt zich op de 9e verdieping met een geweldig uitzicht over de gehele stad

De functie die we bieden valt binnen het team Services. Dit team is verantwoordelijk voor het opvolgen en oplossen van klantvragen en incidenten. Dit omvat in de praktijk websites, webshops en achterliggende beheersystemen, koppelingen en serveromgevingen.

Ons diverse klantportfolio varieert van lokale ondernemers tot internationaal opererende organisaties. Van meubelzaken tot toeleveranciers van ziekenhuizen en van productiebedrijven tot e-commerce in de B2B en B2C.

Kortom: een super interessante functie.

Wie wij zoeken

We zoeken vooral een medewerker die houdt van aanpakken. Zelfstandig werken, flexibiliteit en pro actief zijn, is voor jou vanzelfsprekend. Omdat je samenwerkt met onze collega’s maar ook direct contact hebt met onze klanten, vinden we communicatie skills, enthousiasme en motivatie zeer belangrijk. Gezien je komt te werken in een internationale organisatie is goed kunnen schrijven en spreken in zowel Nederlands als Engels ook niet onbelangrijk.

We zoeken een Servicedesk medewerker met minimaal 6 jaar jaar ervaring. Dagelijks houd jij je bezig met systemen, accountbeheer en security. Gezien het belang van de oplossingen waaraan je werkt zorg je ervoor dat je kennis up-to-date blijft en breid je deze waar nodig uit. Jij bent iemand die snapt dat wij met (gevoelige) data werken en welke verantwoordelijkheden daarbij komen kijken. Je bent dan ook niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen en anderen op die van hen te wijzen.

Omdat jij een tevreden klant belangrijk vindt is het voor jou geen punt om de handen uit de mouwen te steken en uitvoerend bij te springen als de situatie daarom vraagt.

Je hebt ervaring met het opzetten en onderhouden van cloud omgevingen en wil verder doorgroeien naar Dev-ops specialistKennis van Azure en Microsoft 365 is vereist, Microsoft Power Platform is een grote pré. Wij vinden ontwikkeling en kennis erg belangrijk, iedereen binnen SIENN volgt Microsoft trainingen.

Je hoeft natuurlijk niet alles zelf op te lossen en werkt samen met meerdere gedreven collega’s, waarbij we vaste workflow hanteren. Daarom vinden we gestructureerd werken en samenwerking belangrijk.

Wij zoeken iemand met minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau, je beheert diverse CMS-systemen en cloud-diensten en analyseert foutmeldingen in SQL, HTML, CSS, Javascript, PHP, jQuery, .NET.

Last but not least ben je van plan om je handen uit de mouwen te steken en de uitdaging aan te gaan binnen een dynamische omgeving als SIENN.

Ons aanbod

 • Marktconform salaris, pensioen- en studieregeling
 • Direct waarde toevoegen door met ons mee te werken in de praktijk.
 • Jong en gedreven team van professionals die jou veel kunnen leren en ook razend benieuwd zijn naar jouw nieuwe inzichten en inbreng.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
 • Flexibel werken vanuit thuis of vanuit ons kantoor
 • Misschien wel het mooiste uitzicht van Nijmegen
 • Vrijdagmiddag borrel

Apply
for this job


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Need Help ?

  Any questions? Please do not hesitate to contact me

  Claartje Pothof-van der Zande

  HR Specialist

  +31 24 366 0 466