.NET Developer

Heijen

De .NET-Developer van SIENN houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, interfaces en andere online-toepassingen. De .NET-Developer zorgt voor een deskundige bijdrage aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Ook het testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties behoort tot je werkzaamheden.

Job Details
SIENN ondersteunt organisaties in hun processen, verkoopproces en marketing. Het bedrijf heeft naast een vestiging in Heijen ook een vestiging in Polen en in totaal werken er ongeveer 100 mensen. SIENN biedt antwoorden op complexe en uitdagende procesvraagstukken van uiteenlopende branches zoals finance & insurance, manufacturing, logistics, pharma, automotive & transportation en HR. De specialisten binnen SIENN zijn gedreven professionals die de beste oplossingen bedenken voor bedrijfsprocessen en organisaties naar een hoger niveau tillen.

 

Wij zoeken een nieuwe collega met verstand van Informatica & ICT, een HBO/WO werk- en denkniveau en die het een uitdaging vindt om te werken bij een internationale organisatie met internationale projecten.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent de ideale kandidaat wanneer je:

  •  Kennis hebt van C#;
  • .NET framework van binnen en buiten kent;
  • Bekend bent met MVC, Entity Framework & MS SQL Server; 
  • Je gewerkt hebt met Agile Scrum en ervaring hebt met Atlassian Jira;
  • Bekend bent met Xamarin, Angular 2 of hoger en Continuous Integration;
  • Vloeiend Engels spreekt;
  • Creatief bent en een ‘can do’ attitude hebt;
  • Het fijn vindt om met mensen samen te werken.

Wat vinden we verder nog van belang en bieden we jou?

Wij bieden jou de kans om te komen werken bij een ambitieuze en internationale organisatie waar met plezier gewerkt wordt binnen een deskundig team, successen gedeeld en gevierd worden, je in de pauze collega’s kunt uitdagen voor een wedstrijdje voetbal in de kantine, de koffie (en thee) heerlijk is en waar leuke teamuitjes georganiseerd worden!

Verder bieden we jou een marktconform salaris passende bij je werkervaring, deelname aan onze pensioenregeling en kun je gebruik maken van onze studieregeling, want het verder ontwikkelen van onze medewerkers vinden we ook belangrijk.

Past deze vacature bij  jou en ben jij klantgericht, creatief, communicatief vaardig en vind je het prettig om je verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Je mag jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@sienn.com t.a.v. Claartje Pothof/Jeanine Booms. 

Apply
for this job

Your first name is required.

Your last name is required.

Enter a valid email.

Enter a valid phone number.

Enter a valid LinkedIn profile url.

X

File format is not correct (.jpg, .pdf, .doc, .docx).

File size is too large.

You have to agree on terms and conditions.

Need Help ?

Any questions? Please do not hesitate to contact me

Sjarl Kuyltjes

CTO

+31 24 366 0 466